Хіти тижня. Друзі не можуть повірити: Серед загиблих у ДТП на Рівненщині виявився екс-заступник Жебрівського (фото)

ДТП сталась у Рокитнянському районі на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин.

Екс-заступник Жебрівського Сергій Попов загинув на Рівненщині. Фото: соцмережі.

У результаті ДТП вранці 6 вересня у Рівненській області загинули екс-заступник глави Донецької військово-цивільної адміністраіціі Сергій Попов, а також відомий журналіст Володимир Карагяур. Про це в Facebook повідомили їхні друзі та колеги, передають Патріоти України.

"Не хочу вірити, що там був Сергій Попов", - написав на сторінці загиблого держсекретар Міністерства молоді та спорту. Зазначимо, що заступником голови Донецької ВГА Павла Жебрівського Попов був призначений у березні 2016 року.

Також на сторінці Карагяура свої співчуття висловили його колеги. "17 вересня йому виповнилося б 34 роки. З ним у машині загинули ще троє - їхні особи встановлюються", - написав Віталій Селик. За його словами, авто, в якому їхали загиблі, прямувало з Варшави до Києва.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...