Хіти тижня. "Геніальна штука. Це миттєво змінює всю картину війни": Невзоров пояснив, навіщо Україні Javelin

На думку російського публіциста, американські ракетні комплекси здатні дати божевільну перевагу тій стороні, у якої вони є.

Ілюстрація:http://uapress.info

Якщо українська армія отримає протитанкові ракетні комплекси Javelin від США, то це дасть їй величезну перевагу на Донбасі. Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Звичайно, чудово, якщо у вас з'являться Javelin, тому що ця штука здатна в абсолютно будь-якій локальній війні, де є будь-яка техніка, дати божевільну перевагу тій стороні, у якої вони є. Це геніальна штука, від якої немає порятунку, яка на даний момент здатна виграти в будь-якій війні.

Ці Javelin роблять абсолютні чудеса. Скільки є Javelin, стільки немає танків у протилежної сторони. Стріляти з них може будь-який ідіот зі стовідсотковою гарантією ураження. Це миттєво змінює всю картину війни," – сказав Невзоров.

Він підкреслив, що ракетні комплекси призначені не тільки для знищення танків, а й іншої техніки. також публіцист нагадав, що у Росії подібних переносних протитанкових комплексів третього покоління немає і вони не з’являться у найближчому майбутньому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...