Хіти тижня. Гірка ціна війни на Донбасі - свідчення цьому показали одним фото

Яку гірку ціну платить Україна звільняючи Донбас від окупантів... Україна практично щодня зазнає втрат, борючись з проросійськими найманцями на окупованому Донбасі.

Свідченням цього є нові могили на кладовищах по всій країні.

Знімки одного з них опублікував Юрій Чопенко в Facebook. На фотографія видно свіжі могили українських вояків на цвинтарі "Лісове" в Києві.

"Я не часто роблю пости в ФБ. Але цей пост спеціально для тих людей, які думають, що у нас все добре. Кладовище" Лісове "Київ, могили воїнів", - підписав він свої знімки, зроблені 12 липня.

Користувачі в коментарях підкреслюють, що гіркота втрат торкнулась багатьох сімей в Україні. Нагадуванням про важку боротьбу українців за свободу і незалежність країни служать могили воїнів, над якими майорить національний прапор.

Джерело

Автор матеріалу: Александр Майер

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...