Хіти тижня. Як танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі збанкрутував та став об'єктом кепкувань

У казкове життя зірки соцмереж Джанлуки Ваккі стрімко увірвалися сердиті кредитори.

Він заборгував Banco BPM 10 млн євро і тепер банк забрав у Ваккі в рахунок погашення боргу яхту, віллу і навіть долю акцій в гольф-клубі Casalunga di Castenaso, розповідають Патріоти України.

Як мільйонер став зіркою

Багатьом українцям, та й мешканцям інших країн, Джанлука Ваккі відомий під прізвиськом "мільйонер, що танцює". Минулого року Ваккі прославився по всьому світу вірусним відео, на якому 50-річний гедоніст танцює в парі зі своєю вже колишньою партнеркою, молодшою за нього на 18 років.

Викладений в Instagram ролик зібрав мільйони переглядів. Його перепощували користувачі по всьому світу, не оминула ця лихоманка й Україну. Пояснювалось то легко: багатьох надихнув сивий літній чоловік, який у свої 49 має чудову фізичну форму, не соромиться свого тіла й так гарно витанцьовує.

Ажіотаж трохи спав, коли з'ясувалося, що то не просто собі дідусь з активною життєвою позицією, а італійський мільйонер. Такий може собі дозволити і яхту з молоденькою дружиною, і гарний спортзал, і стиль життя "танці до скону".

Ваккі влаштовує вечірки, на яких сам виступає в ролі ді-джея, вплітає у бороду три справжні діаманти, ганяє по дорогих курортах і містах.

Восени 2016-го року він побував у Москві, в ефірі передачі Андрія Малахова. І, звісно, влаштував клубну вечірку для москвичів.

Наразі Ваккі має 12 млн фоловерів у Instagram, 1,6 млн на Facebook та 44 тисячі у Twitter. Щоправда, як стверджує видання Quotidiano, є підозра, що ті 12 мільйонів не реальні люди, а створені спеціальними конторами "клікерів".

Плейбой

Як випливає з фотографій в Instagram, Ваккі любить переважно струнких брюнеток. Одружений він був лише один раз у 28 років та називає той шлюб помилкою.

На знаменитому відео Ваккі витанцьовує разом із своєю дівчиною Джорджією Габріеле. Він навіть називав її своєю дружиною, хоча офіційно їхні стосунки не були оформлені. Вони обоє запевняли, що їх і так все влаштовує.

Більше того, за словами Ваккі вони інколи навіть живуть утрьох - він, Джорджія та його колишня дівчина Рафаелла.

Ваккі та Джорджія Габріеле. Фото: Instagram/gianlucavacchi

Наразі Джорджія має статус колишньої - зараз багатій постить фото з колишньою міс Колумбія Аріадною Гутьєррес.

Ваккі та Аріадна Гутьєррес. Фото: Instagram/gutierrezary

До Рафаелли та Джорджії пассією мільйонера була італійська модель і телеведуча Мелісса Сатто. У 2011 вона одружилась з іспанським футболістом Кевіно-Прінсом Боатенгом та згодом народила йому сина.

У Ваккі, наскільки відомо, дітей немає. Свій стиль життя він популяризує не лише через Instagram, Twitter та Facebook. Ваккі видав власну книгу "Enjoy", що перекладається як "Насолоджуйся". У ній він розповідає, що після 20 років важкої роботи в бізнесі вирішив покинути його, присвятити час собі та почати отримувати від життя задоволення.

Як Ваккі заробив свої гроші

Зірка Instagram не з тих людей, що зробили себе з нуля. Йому пощастило народитися в багатій сім'ї у місті Болонья. Вона у 1963 році викупила контрольний пакет акцій компанії IMA, що виробляє автоматику для упаковки медпрепаратів, косметики, їжі, чаю та цигарок. Зараз це флагман бізнесу сімейства Ваккі.

Компанію на даний час очолює двоюрідний брат плейбоя Альберто Ваккі. На відміну від свого родича, він веде порівняно скромне життя, виступає на бізнес-семінарах і не носить бороду та вуса.

Брат плейбоя Альберто Ваккі

Сайт Biografie online пише, що Джанлуці належить 30% сімейної компанії. Але, як стверджує видання Quotidiano, хоч він і входить у раду директорів, але не бере участі в керівництві. За це йому щороку платять 5 млн євро.

Бізнес, який Джанлука веде самостійно, не можна назвати вдалим. Його власний бренд Gianluca Vacchi Lifestyle при щорічному обороті 70 млн євро має збитків на 7 млн євро.

Кредит у 10 млн євро, за який в нього відібрали яхту та інше майно, він взяв на власну компанію First Investments. Він вніс два внески, а потім платити припинив. Компанія закрилася в серпні 2016 року, загальна сума боргу складає 30 млн євро.

До того ж це не всі борги Ваккі. Ще 6 млн євро він заборгував банку Popolare di Vicenza за віллу в Порто-Черво, що на півночі Сардинії.

"Знайдіть Джанлуці роботу!"

Після звістки про банкрутство Ваккі соцмережі вибухнули великою кількістю насміхань та пародійних колажів. Один з найбільш популярних сюжетів - зображення Джанлуки, що витанцьовує на пляжному човнику або біля дитячого басейну. Інші почали писати щось на кшталт "Знайдіть Джанлуці роботу".

Сам він, як виявилося, не дуже переймається фінансовими негараздами. Як відповідь на дії банку він запостив відео в Instagram, на якому співає рядок із пісні Лоренцо Джованотті "Кишені, повні каміння": "бурчіть, люди, бурчіть... мовчазний та лишаюсь життєрадісним".

Потім він сказав, що вітає всіх з Туреччини. "Побачимось вночі у Монте-Карло, а завтра в Сен-Тропе", - завершив він свою "промову", зробив красномовний жест, ніби обтрушує пил з плеча та піднявся на борт власного приватного літака.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...