Хіти тижня. ЄС в шоці: П'яний російський науковець незаконно задіяв Великий адронний колайдер, щоб відкрити "браму пекла"

Фізик Олександр Зюганов наказав підлеглим йому вченим розігнати на повну потужність гігантський прискорювач частинок, що тут же спричинило за собою серйозні наслідки., утворивши локальний сейсмічний поштовх в 3,2 бали за шкалою Ріхтера.

Ілюстрація:http://esoreiter.ru/

У Європейській організації з ядерних досліджень CERN заарештований російський фізик Олександр Зюганов, який з групою підлеглих їм дослідників провів "високо небезпечні випробування" на Великому адронному колайдері. Про це йдеться на сайті esoreiter.ru, передають Патріоти України.

Будучи в стані алкогольної або наркотичної ейфорії (поки що це уточнюється) і, спираючись на свої досить високі адміністративні повноваження, Олександр наказав підлеглим йому вченим розігнати на повну потужність гігантський прискорювач частинок, що тут же спричинило за собою серйозні наслідки. Стався локальний сейсмічний поштовх в 3,2 бали за шкалою Ріхтера, а також спостерігалися сильні розряди вивільненої енергії, співставні з найпотужнішими блискавками.

Не дивлячись на те, що самому колайдеру не завдано серйозної шкоди, за винятком запобіжних конденсаторів, які, до речі, теж коштують тисячі євро, комісія розслідування інциденту, що стався, ще не прийшла до висновку про реальні наслідки такого шаленого вчинку.

Історія даної нерозсудливості

Олександр Зюганов приєднався до міжнародної команди дослідників CERN близько п'яти років тому. З перших же днів він став невблаганним критиком лінійного прискорювача протонів і в цілому роботи Європейської організації з ядерних досліджень. Ось що про нього говорить його колега румунський фізик Ю.Маланія:

"Це людина крайнощів і неприборканого темпераменту. Безперечно, Зюганов талановитий вчений, один з видатних розумів світу, проте ця людина за своїм характером подібна до вулкану. До того ж він дуже нетерплячий, хоче все форсувати, на його думку, наприклад, ми давно вже повинні колонізувати не тільки Місяць, але і Марс. При цьому Олександр не позбавлений честолюбства, а тому намагається залишити свій слід в науці, причому за будь-яку ціну ...

До речі, в одному з інтерв'ю для наукового журналу Зюганов з усією його прямотою і відвертістю заявив, що, на його думку, колектив CERN - це збіговисько недоумків, які не здатні на великі кроки і відкриття і вже тим більше не в силах зрозуміти його геніальність, важливість тієї роботи, якою він займається.

Манія створення чорної діри

Скандальний російський фізик був одержимий пізнанням темної матерії і дослідженням чорних дір. Як уточнює французький журналіст Жанна Легран, що спеціалізується в цій темі, давньою і незмінною мрією Зюганова було створення такої чорної діри за допомогою колайдера, тому він був прихильником підвищення потенціалу прискорювача і майже вимагав розігнати частинки до межі, наприклад, в тисячу разів швидше, ніж практикується зараз. Однак інших вчених CERN такі радикальні заходи і якась неприборкана поспішність російського вченого просто лякали.

Слід зауважити, що навіть глава Католицької церкви в минулому році попереджав, що вчені CERN занадто захоплюються в своїх ядерних дослідженнях, що це може обернутися справжньою катастрофою для людства, оскільки за допомогою Великого адронного коллайдера легко відкрити "ворота пекла".

І ось перша спроба це зробити відбулася, відчинити ці жахливі врата спробував божевільний російський фізик ...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...