Хіти тижня. InformNapalm розвінчав міф про "суперпотужність" і "непереможність" російської армії

Технічна відсталість російських військових та російської зброї дуже добре помітна під час бойових дій. Насправді російська армія перебуває в незадовільному моральному, фізичному та технічному стані.

Представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло МакарукПро це заявив представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло Макарук в ефірі Еспрессо.TV.

Як приклад, він наводить нещодавній досвід участі росіян у військових кампаніях проти Грузії, Сирії та України.

"Показала себе авіація російська в Грузії. Грузинська армія, в 20 разів менше, вгробила 2 міжконтинентальні бомбардувальники типу Black Jack. При цьому оператори грузинських установок "Бук" тільки проходили навчання", - говорить Макарук.

Крім цього технічна відсталість російських військових також дуже добре помітна під час бойових дій на боці диктаторського режиму Башара Асада в Сирії.

"Вони зібрали "суперпотужні" угруповання в Сирії. І що? Чим вони бомблять? Бомбами, які не є ракетами, не є керованими снарядами, а виробами шістдесятих років", - зазначив Макарук.

При цьому у війні з Україною він виокремив поразки російських підрозділів під Луганським і Донецьким аеропортами.

Також Макарук звернув увагу на величезний обсяг небойових втрат у збройних силах Росії.

"За минулий рік у "непереможній" російській армії серед строковиків не повернулися додому живими або здоровими більше 3 тис. осіб. Це наслідок "дідівщини", розбрату і корупції серед вищих щаблів влади та офіцерського складу", - зазначив спікер InformNapalm.

Раніше підконтрольні Кремлю терористи "Л/ДНР" визнали перевагу української армії, яка "дає по зубах російській армії" на Донбасі.

Джерело

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...