Хіти тижня. "Його всі любили і поважали. На похорон з'їхалося сто чоловік, дуже багато молоді. Всі плакали і не могли повірити, що його вже немає", - Борова попрощалась зі своїм героєм АТО

Воював у Авдіївській промзоні, а загинув там, де зовсім не очікував

Трагедія глибоко вразила село на Харківщині. Адже тут майже всі одне одного знають. Особливо найгірших та найкращих. 20-річний хлопець з багатодітної родини був гордістю Борової та втіхою для батьків та молодших братів та сестер, повідомляють Патріоти України. Ось як подію описує районне видання Борова.Інфо.

Нещодавно у Боровій (смт на Харківщині.-ПУ) сталася трагедія – під колесами потяга загинув 20-річний хлопець, учасник АТО, житель села Ізюмське Володимир Гончаров.
Володя 2 роки служив у ЗСУ, останні півроку брав участь в бойових діях в Авдіївський промзоні, приїхав на малу батьківщину у відпустку і того дня був свідком на весіллі у друзів. Усі його товариші, побратими і просто знайомі в один голос стверджують, що хлопець був дуже світлою, щирою, доброю людиною, не зловживав алкоголем, не конфліктував і не страждав на депресію чи психічні розлади.
Станіслав Шафран, Ізюмський сільський голова: “Володя з багатодітної сім’ї. У 18 років він пішов служити добровольцем. Був зв’язківцем. Приїжджав додому у відпустку, допомагав родині грошима, адже він найстарший у сім’ї. Його всі любили і поважали. На похорон з׳їхалося майже сто чоловік, дуже багато молоді було. Всі плакали і не могли повірити, що його вже немає”.
Олександр Малій, односелець: “Володимир був світлою, щирою і дуже доброю людиною. Справжній патріот своєї батьківщини – і великої, і маленької. Абсолютно не конфліктний, завжди намагався усіх замирити, кожному допомогти. Не зловживав алкоголем, я ніколи не бачив його п’яним. Таких людей зараз дуже мало, він був без перебільшення особливим. Мені дуже важко говорити про те, що сталося…”
Такі ж характеристики дають Володі і його армійські друзі, побратими, знайомі в коментарях у фейсбуці:
За кілька днів до загибелі Володя їздив у Рівне, зустрічався зі співачкою Христиною Панасюк, з якою познайомився в АТО. Вона з теплом і тугою згадує хлопця, шкодує, що відпустила його додому:

Із близького оточення загиблого ніхто не вірить ні у самогубство, ні у нещасний випадок.

Побратим Володимира, офіцер 72-ї ОМБр Євген Рощенко, на своїй сторінці у фейсбуці написав, що Володимир був убитий, загинув від ножових поранень:

У приватній переписці Євген Рощенко пояснив: «Володя був на весіллі у якогось товариша. Хто він такий, я не знаю. Там виникла якась сварка. П׳яний гість з ножем та молотком почав «наводити порядки». Володя, як нормальна людина, втрутився і отримав два ножових поранення – в руку і в ногу. Був викликаний наряд поліції, але, як нормальна людина, Володя відмовився писати заяву про нанесення тілесних ушкоджень. Під потяг він попав сидячи на рейках, але обличчям не на колію, а між рейок. Кришку від мобільного телефону знайшли (НЕ ПОЛІЦІЯ!) метрів за 200 від місця загибелі. Тобто рівно стільки його несли до місця, де було здійснено наїзд локомотива».
У той же час в поліції факт вбивства не підтверджують. 20 серпня відділ комунікації ГУНП в Харківській області повідомив, що на 57-му км залізничної колії на відстані близько 150 метрів від залізничної станції «Преддонбасовская» поблизу селища Борова вантажний потяг сполученням «Куп’янськ-Вузловий – Святогірськ» смертельно травмував 20-річного чоловіка, який переходив залізничну колію в недозволеному місці.
Тоді факт події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Юристи ж радять родичам та друзям загиблого звернутися до досвідченого адвоката, який зможе вивчити усі матеріали справи і розставити всі крапки над “і”.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...