Хіти тижня. "Із порога сморід страшний, в підсобках щури і жуки всілякі": Мережу шокувала знахідка у супермаркеті Києва (фото)

Кияни, подивившись на печиво із комахами, пригадали "Еко-маркету" відразу усі його гріхи...

"Еко-маркет" знову розчарував покупців. Ілюстрація: соцмережі.

У Києві в Дніпровському районі в супермаркеті помітили комах і жуків у коробці з печивом. Фото на сторінці спільноти "Наш будинок - Березняки" опублікував потенційний покупець Дмитро Мукоїд, передають Патріоти України.

"Дуже смачне печиво в "Еко-маркеті" (вулиця Миколайчука) з таракашками. Мало не купив для дитини", - написав Мукоїд.

Зазначимо, в мережі обговорюють знімки, уточнюючи, що це не перший подібний випадок. "Там ще часто в алкогольному відділі щури бігають", - написала Юна Сергієнко.

"Боже, та там із порога сморід страшний, в підсобках щури і жуки всілякі. Не ходіть туди та й все", - додала Олена Дідур.

"Там миші по полицях бігають. Повний набір: таргани, миші, думаю, і щури ночами гуляють", - наголосила Євгенія Короткова. "Сюди б санстанцію викликати! А що значить, не ходіть у магазин!? Раз є магазин "Еко", він повинен бути магазином, а не разводніком щурів, мишей і тарганів", - вважає Антоніна Ілларіонова.

"Краще в цей "Еко" взагалі не ходити"; "Вони кололися, плакали, але продовжували їсти кактус. Скільки можна ходити в "Еко-маркет", а потім писати розгромні пости"; "Це ж "Еко", невже досі там люди отоварюються?" - пишуть кияни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...