Хіти тижня. Кара з неба на окупантів: Стало відомо про нову біду в окупованому Криму

Постраждали виноградники – експерти говорять про значні збитки.

Ілюстрація: inshe.tv

Близько 80 га виноградників одного з найбільших винзаводів Криму – "Массандра" – постраждали через селевий потік. На заводі відзначають, що фахівці зараз займаються точною оцінкою втрат, повідомляють Патріоти України.

"Великі площі занесені мулом і брудом, деякі посадки повністю знищені, виноградники викорчувані", – наголошується в інформації заводу.

Найбільших втрат зазнала територія, де були висаджені продуктивні посадки сортів шардоне, кокур, чауш магарацький, мускат бурштиновий.

"Крім того, селевий потік зачепив і тракторну бригаду - зруйновані огорожі, вся територія, включаючи техніку і будівля бригади, занесена мулом і брудом", - зазначає підприємство.

Довідка. "Массандра" – одне з найбільших підприємств СНД по виноградарству і виробництву високоякісних марочних виноградних вин, тютюну, фруктів та іншої сільськогосподарської продукції. В об’єднання входять 9 заводів первинного і вторинного виноробства і три самостійні заводи.

Нагадаємо, окупанти в Криму намагаються зірвати патріотичні заходи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...