Хіти тижня. Карма для хама: Нахабного водія у Херсоні, який обзивав та тицяв дулі учасникам АТО, звільнили з роботи (фото)

Водій автобуса транспортного підприємства "Іксора" називав пільговиків "шаровиками".

Водій тицяє дулю. Фото:facebookУ Херсоні водій автобуса обзивав пасажирів з пільговими квитками з посвідченнями учасників бойових дій. Зокрема, водій автобуса транспортного підприємства "Іксора" називав пільговиків "шаровиками". Про це на своїй сторінці у Facebook написав користувач Sergiy Pogulyai, передають Патріоти України.

"Водій бусіка на Херсон транспортного підприємства "Іксора" обзиває пасажирів з квитками по УБД шаровіками, каже, що місць уже немає, бо він місця попродавав поза касою. Тиче дулі й нецензурно виражається і каже, що знімати його уголовне дєло.

Квитки бралися з місцями на автовокзалі, за день до відправлення. Натомість мусимо їхати стоячі. Нелегальні пасажири вступаються за нього, аби не вставати з зайнятих місць." - написав він.

Слід зазначити, що інцидент обурив громадськість Херсона. Відтак, водія було звільнено, повідомила керівник Центру допомоги учасникам АТО Наталія Возаловська.

"Тільки-но спілкувалася з керівником підприємства "Іксора". Хочу повідомити, що водій-хам звільнений з роботи. Це вже не перше звільнення після таких ситуацій," – написала вона.

Возаловська також закликала надавати повну інформацію про такі випадки (номер автобуса, дату, час відправлення, рейс).

"Дуже важко було вирахувати цього водія, збирали всіх і впізнали тільки по сорочці. Краще подавати скарги письмово", – додала керівник Центру допомоги учасникам АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...