Хіти тижня. Карма: Екс-ватажка "ДНР" ледь не розчавило танком на Донбасі (фото)

Втім, зраднику вдалося врятуватися, про що шкодують чимало людей у світі.

Фото: Facebook / Андрей Ревенко

Колишній глава "ради безпеки" терористичного угрупування "ДНР" Олександр Ходаковський повідомив, що його автомобіль ледь не розчавило танком. Відповідну заяву Ходаковський опублікував в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Тільки у нас можна дивом уникнути ДТП, в останній момент розминувшись з танком, який чинно переповзає асфальтовану дорогу в режимі світломаскування", - пише екс-ватажок "ДНР".

За словами пасажира, який їхав разом з Ходаковським, пригода сталася в районі міста Ясинувата.

У коментарях під постом, екс-ватажку "ДНР" порадили "поставити свічку" і відзначили, що подібні випадки за участю російської армії трапляються часто.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...