Хіти тижня. "Казаки отправятся на убой!": Пропагандистка бойовиків спрогнозувала нищівний розгром "ЛНР" в районі Бахмутської траси

Соратниця терористів в істериці підняла тривогу в соцмережі, що серйозна атака ЗСУ дозволить українській армії відхопити частину зони, яка зараз контролюється окупантами.

Ілюстрація:24 Канал

На Луганському напрямку фронт тримають всього дві-три сотні бойовиків - інших відправили на навчання. Цим угрупованням протистоїть бригада ЗСУ чисельністю приблизно в 3 тисячі. Про це на своїй сторінці в Facebook написала пропагандистка, соратниця бойовиків Анна Долгарьова, передають Патріоти України.

За її словами, 45 кілометрів фронту в районі Бахмутськой траси контролюють два тербати - козаки батальйону "Ярга" і "Привид". "В Ярге формально 230 человек. на линии фронта могут находиться 160 - 170 человек. Примерно столько же в Призраке", - пише Долгарьова.

Пропагандистка вважає, що сили АТО, скориставшись ситуацією, мають намір взяти село Жолобок.

"Казаки думают, что это месть против "Ярги" за то, что командование ЛНР пыталось снять их командира, но не получилось. Еще они думают, что тот же Желобок кто-то в командовании проиграл в карты украинскому другану. Потому что на постах остается по пять человек! По пять человек!

Ребята! Даже не очень серьезная атака может позволить ВСУ взять Сокольники (зона ответственности Ярги) и Желобок (он будет либо под Яргой, либо под Призраком). Взятие Желобка означает, что ВСУ продвинутся до самого Кировска, возьмут огромный кусок зоны, которая пока что контролируется войсками ЛНР", - пише Долгарьова.

Також вона додала, що нібито "військовим ЛНР забороняють відкривати вогонь під загрозою кримінальної відповідальності".

"В ДНР, кстати, этого нет. А тут собирают подписи под фотографию - типа, я обязуюсь огонь не открывать, а если открою, то согласен ответить по закону", - стверджує сепаратистка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...