Хіти тижня. "Хапають прямо на вулицях": Кремлівська пропагандистка розповіла про "безчинства СБУ" для росТБ (відео)

Російська журналістка ВДТРК Тамара Нерсесьян, яку вислали з України після зйомки пропагандистських роликів, заявила, що співробітники СБУ перед депортацією "викручували їй руки і відбирали телефон".

Тамара Нерсесьян

Відповідну заяву Нерсесьян озвучила в ефірі прокремлівського телеканалу "Росія 24", передають Патріоти України.

"У мене відібрали телефон. Причому забирали, викручуючи руки, хоча я не чинила опору. На телефоні не було ніяких записів, нічого пов'язаного з роботою. Що з ним робили я не знаю, мені його вручили безпосередньо перед перетином російського кордону", - заявила Нерсесьян.

За словами Нерсесьян, після цього її посадили в машину і вивезли на кордон з Росією. Там пропагандистці нібито запропонували самостійно йти пішки до російського прикордонного пункту.

"Тепер в Україні дійшли до того, що просто виловлюють на вулицях (російських журналістів. - ред.) І вивозять на кордон", - заявила вона.

Відповідну заяву Нерсесьян викликало значний резонанс в соціальних мережах.

"А коли б у Києві хунта, знайшли б у дівчини кілограм тротилу, план підземних комунікацій Верховної Ради, георгіївську стрічку і особисті контакти Бортнікова. І на пятнашку поїхала б дівчина на шконку", - пише Сергій Запорізький.

"При хунті її б взагалі не знайшли", - зазначив Іван Проценко.

"А от мені цікаво, хто складає ці бреди для них? Тобто хто сам "Андерсен"?" - задається питанням Rahil Burdjali.

"Будь в Києві хунта, знайшли б і ручну пилку для терактів на ЛЕП", - резюмував Oleg Kaplun.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...