Хіти тижня. Хтось з київських генералів розписався у власній некомпетенції: Аналітики США підтвердили вторгнення російського вертольоту в Україну

Співробітники американського аналітичного центру Atlantic Council проаналізували відео, на якому видно, як імовірно російський розвідувально-ударний вертоліт нового покоління Ка-52 «Алігатор» незаконно вторгся в повітряний простір України.

Про це йдеться в матеріалі Digital Forensic Research Lab, підрозділу Atlantic Council, передають Патріоти України.

На відміну від українських колег, американські аналітики змогли точно визначити напрямок руху вертольота. Це південний схід. Таким чином він летів у бік Криму.

Фахівці з США припускають, що зафіксований на відео вертоліт прямував на військову базу в Джанкої, на якій знаходиться велика кількість російських вертольотів.

Ця база розташовується якраз в південно-схід від Павлівки.

Виходячи з наведених фактів, в Atlantic Council прийшли до висновку, що російський вертоліт незаконно вторгся в повітряний простір України, що є прямим порушенням Мінських угод.

Нагадаємо, що раніше в командуванні Повітряних Сил ЗСУ спростували інформацію про перетин російським вертольотом кордону України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...