Хіти тижня. "Кінець вже близько": Стівен Хокінг шокував новим прогнозом для планети (відео)

Всесвітньо відомий вчений упевнений, що вихід є і люди повинні діяти вже зараз.

Стівен Хокінг. Фото: naked-science.ru.Британський фізик-теоретик і вчений Стівен Хокінг зробив невтішний прогноз щодо найближчого майбутнього нашої планети. Через глобальне потепління почнуться незворотні процеси, які знищать людство, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вчений розкритикував дії американського президента Дональда Трампа щодо його рішення вийти з Паризької кліматичної угоди. Це, на думку Хокінга, призведе до масштабних проблем на Землі.

Через деякий час, як вважає фізик, Земля може стати схожою на Венеру, на якій будуть йти кислотні дощі, а вода в океанах буде такої температури, що все перетвориться в киплячий суп.

"Зміна клімату - одна з найбільших загроз, з якими ми стикаємося, і це те, чому ми можемо запобігти, якщо будемо діяти зараз", - сказав Хокінг.

Крім того, температура повітря може сягнути до +250 градусів за Цельсієм, що знищить все живе на планеті.

Для людства Хокінг знайшов порятунок, і його він бачить тільки в колонізації інших планет і природного супутника Землі Місяця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...