Хіти тижня. Кришталева чистота: Співробітники 5-зіркових готелів розкрили секрети прання (фото)

Ми всі хочемо мати чисту білизну, але дуже часто безсилі перед плямами і старінням тканини. Потрібно знати лише кілька секретів від профі своєї справи!

5 секретів прання від керуючих готелями. Фото: goodhouse.ru.

Журналісти розповіли секрети прання, якими користуються співробітники пралень в готелях, щоб домогтися бездоганного вигляду речей, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ідеальний варіант - завантажувати машину на 80%. Якщо перевантажити пральну машину білизною, вона не відпереться належним чином. Коли в барабані занадто мало речей, вони швидше прийдуть в непридатність через механічні впливи.

Температура води

Температура 40-60 градусів вважається оптимальною, щоб провести дезінфекцію і прибрати забруднення. Прання в холодній воді не дозволяє знищити бактерії і пилових кліщів на постільній білизні і рушниках, а гаряча вода шкодить тканинам.

Засоби для прання

Замість кондиціонера, який накопичується і з часом робить рушники жорсткими, співробітники готелів використовують білий оцет. Додайте 100 мл при полосканні, щоб зробити білизну м'якою і уникнути слідів порошку.

Боротьба з плямами

  • Свіжі плями від жиру посипте замінником цукру або крохмалем, а потім просто виперіть річ.
  • Сліди томатного соку і соусу допоможе видалити препарат WD-40. Нанесіть його на пляму і залиште на 5-10 хвилин, а потім виперіть виріб у холодній воді.
  • Щоб відіпрати плями від поту з білих речей, використовуйте попереднє прання з будь-яким пральним засобом при температурі 40 ° С, а потім запустіть цикл прання з відбілювачем.

  • Якщо на годину замочити білизну у воді з сіллю (1 столова ложка на літр води), а потім випрати, ви зможете позбутися від плям кави та вина.
  • Сода допоможе прибрати жовтизну з білих речей і позбавить від неприємного запаху. Додайте половину мірної склянки соди до прального порошку або господарського мила і періть в гарячій воді.Сушка

Експерти рекомендують по можливості сушити білизну на відкритому повітрі під сонячними променями. Якщо змушені використовувати сушилку, покладіть в барабан тенісний м'яч, щоб зробити рушники пухнастими.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...