Хіти тижня. Кривава ДТП в Харкові: Важливе рішення слідства

У справі стосовно смертельної ДТП у Харкові призначено ще одну експертизу для виявлення опіатів у сечі підозрюваної 20-річної Олени Зайцевої на момент ДТП.

"Призначено хімічну експертизу, але результатів немає ще. Були використані ті ж зразки, як і в той же день. Коли вони будуть, це тільки слідчий знає", - розповіла адвокат Зайцевої Юлія Козир в коментарі УП, передають Патріоти України.

Адвокат прогнозує, що слідчі дії завершаться до кінця року. "На мою суб'єктивну думку, до кінця грудня мають бути завершені слідчі дії, тому що дуже швидко все відбувається. Дуже швидко відбуваються всі експертизи, просто миттєво фактично все відбувається", - сказала Козир.

На питання, чи буде клопотати захист про зміну запобіжного заходу після закінчення терміну попереднього заходу у вигляді арешту, адвокат сказала, що не може ще сказати. "Немає поки на цей рахунок остаточної позиції", - уточнила адвокат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...