Хіти тижня. Кидалася під машини, хуліганила і побила лікаря: Українку, яка ненавидить "мусорів", знову затримали (відео)

У неділю, 23 липня, в Івано-Франківську вдруге затримали 33-річну Тетяну Михайлову, яка раніше спровокувала ДТП із постраждалими.

Про це передають Патріоти України з посиланням на "Мі100".

Інцидент стався на вул. Сахарова. Там нетвереза ??жінка кидалася під машини. Коли на місце приїхали медики, вона не хотіла проїхати з ними, а потім раптово сама зайшла до службового автомобіля. Там вона хуліганила і била фельдшера. Однак найбільше дісталося лікарю. Медики викликали поліціянтів. Свідки і інспектори дізналися, що це винуватиця ДТП на вул. Кріховецької - Тетяна Михайлова. Тоді постраждали троє людей, серед них - поліціянт Ігор Палійчук, який добровольцем пішов в АТО ще до служби в поліції.

Жінку відвезли в наркодиспансер, щоб перевірити стан сп'яніння. У медустанові вона відмовилася пройти тест, вела себе ще більш агресивно і кричала на все горло. Після патрульні забрали порушницю в міський відділ поліціі. Міхайлова продовжувала виражатися нецензурно, при цьому не виконувала законні вимоги поліціянтів, вона кидалася на журналістів і погрожувала всім присутнім.

За період перебування у відділі поведінка Михайлової не змінювалася - затримана кричала, плакала, виражалася нецензурно і погрожувала. Також вона постійно телефонувала комусь і просила забрати її або викликати на місце "Мішу Боднарчука". Однак ніхто так і не приїхав за жінкою.

Серед гучних фраз Михайлової в відділі поліції запам'яталися такі: ваша сім'я "здохне"; у вас батьки є; коли ви здохнете, "мусора"; я переїхала "мусора", і я пишаюся цим; вас треба "прикінчити".

Вона відмовилася від безоплатної правової допомоги і не підписала адмінматеріали. Так, патрульні склали три протоколи: за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство), за статтею 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) і за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліціянта, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Потерпіла від агресивної Михайлової лікарка написала заяву в поліцію і звернулася за допомогою до медиків.

Обережно! Відео 16+

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...