Хіти тижня. Ламаються у бою: Генерал розкритикував розпіарені українські танки

Найголовніша проблема Збройних сил України полягає в тому, що вся їхня техніка застаріла.

До того ж, деякі нові моделі виявляються невдалими, - заявив заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ з логістики, генерал-майор Юрій Толочний в інтерв'ю виданню "Оборонно-промисловий кур'єр", передають Патріоти України.

Зокрема, неефективними виявилися танки українського виробництва. "Деякі варіанти модернізації виявляються невдалими в реальному бою. Наприклад, танки Т-64БМ "Булат" в силу великої ваги і слабкого двигуна виявилися неефективними, були переведені в резерв, і замінені лінійними Т-64", - пояснив Толочний.

"Таким чином, необхідно створювати нові зразки. Але тут інші проблеми. БМ "Оплот", наприклад, у Збройних Силах є в єдиному екземплярі - в харківському Інституті танкових військ. Так що питання в можливостях держави із закупівлі, і промисловості - по серійному виробництву нових машин", - резюмував він.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...