Хіти тижня. "Ліквідація... Росії": Українці жорстко відреагували на ультиматум російського продюсера

Продюсер серіалу "Ліквідація 2" Рубен Дишдишян заявив, що якщо українська влада не забезпечать безпеку знімальної групи під час роботи в Одесі, то сценарій перепишуть під Росію.

Українці в соцмережах жорстко відреагували на такий ультиматум, передають Патріоти України.

"Перепишуть під Росію? Із задоволенням подивився б серіал" Ліквідація Росії ", - написав у Facebook Дмитро Архангельський.

"Та хоч під Китай", - зазначив Victor Podlozovik.

Крім того, новина з заявою Дішдішян розмістив в своєму Twitter відомий сепаратист Олег Царьов, чим ще більше розлютив користувачів соцмережі.

Йому відразу ж запропонували знятися в серіалі в ролі божевільного.

"Довбо * б протверезів і написав. Іди нах разом з г.ндоном Машковим і всієї "Ліквідацією". З * ка, бл * ді ...", - написав на своїй сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький.

"А в новій серії Царьов буде грати міського божевільного або просто алкаша? Ну іншу роль він просто не запам'ятає, а так легка імпровізація на зайвої хромосомі ... Бьідло схаває", - зазначив Руслан Темченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...