Хіти тижня. Люди кращі, ніж держави?: Відео з жестами публіки в Москві та Києві викликало обурення в мережі (відео)

У мережі викликало обурення порівняння поведінки публіки в Києві на виступі російської групи "Дельфін" і глядачів в Москві під час виконання національного гімну України перед боксерським поєдинком між Андрієм Руденком і Олександром Повєткіним.

Відеоролик у Facebook опублікувала "Медуза", передають Патріоти України.

Так, у Києві натовп хором співав пісні групи за вокаліста Андрія Лисікова, якому заборонили в'їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.

У свою чергу в Москві весь державний центральний концертний зал "Росія" встав під час гімну України і жоден з глядачів не став шуміти в цей момент.

"Росія + Україна. Коли люди кращі, ніж держави", - сказано в описі до відео.

Однак не всі коментатори розділили позицію видання. Багато хто розцінив пост як особливо цинічну спробу перекласти відповідальність за конфлікт на Донбасі та анексію Криму на Україну.

"Особливу пікантність посту додає те, що він в стрічці видання, вимушеного емігрувати", - написав зокрема журналіст Аркадій Бабченко, натякнувши на те, що центральний офіс "Медузи" знаходиться у Латвії.

"Що ви пишете, мерзотники? Українці вас проклянуть", - прокоментував його колега Айдер Муждабаєв.

Інші коментатори також нагадали про те, що російські терористичні війська щодня вбивають українців на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...