Хіти тижня. "Луганські канікули": Росіянка розкрила подробиці "відпустки" свого сина на Донбасі

Стали відомі подробиці про російського контрактника, якого взяли в полон українські герої.

Жителька Алтайською краю Росії Світлана Агєєва підтвердила, що 22-річний Віктор Агєєв, якого схопили у полон українські військові на Луганщині є контрактником російської армії. Жінка впізнала свого сина на фотографіях, повідомляють Патріоти України з посиланням на російську службу "ВВС".

Мама Віктора Агєєва, його друзі та колишні товариші по службі підтвердили, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року.

У 2015 році Віктор Агєєв отримав середню професійну освіту в Алтайському державному коледжі за спеціальністю електро-газозварник третього розряду. Після закінчення коледжу він в 2015-2016 роках проходив строкову службу у військовій частині 65246, розквартированої в Новочеркаську Ростовської області. Один з колишніх товаришів по службі Агєєва підтвердив, що той перебуває в Україні, а на уточнююче запитання чим він там зайнятий, пояснив: "Контрактник. Платять достатньо".

Мама Агєєва Світлана підтвердила, що затриманий під час боїв біля Жолобка є її сином. За її словами, 18 березня 2017 роки її син підписав контракт, новим місцем служби сина став Батайськ Ростовської області, де розквартирована 22-га окрема гвардійська бригада спеціального призначення ГРУ Генштабу Росії.

Світлана Агєєва сказала, що ніхто з командування з сім'єю військовослужбовця, що потрапив в полон, поки не зв'язувався. На запитання, чи говорив син про те, що він воюватиме в Україні, Світлана Агєєва відповіла: "Він завуальовано [говорив]. Він казав: вчимося-вчимося, працюємо-працюємо".

У міністерстві оборони РФ наразі не прокоментували новину про те, що контрактник Віктор Агєєв потрапив в полон на території України.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...