Хіти тижня. Малахов манівцями прибув у Київ та взяв інтерв'ю у Максакової

​Російський телеведучий Андрій Малахов прилетів до Києва для запису інтерв’ю з оперною співачкою Марією Максаковою, вдовою убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Відео програми за участю Марії Максакової з’явилося на Youtube, повідомляють Патріоти України.

За словами Малахова, ініціатором інтерв’ю була сама Максакова. Добиратися до Києва ведучому довелося через Ригу.

– Марія подзвонила мені та сказала: “А ти можеш приїхати до мене в Київ? Я хочу розповісти тобі все про кохання”. Півтори години на літаку в Ригу, прямих рейсів до Києва немає, і ось я у неї в гостях. Вона зустрічає мене з салом і з горілкою, – зазначив Малахов.

На відео ведучий гуляє по сонячному Києву та навіть пригощається вдома у Максакової салом із горілкою.

В інтерв’ю Марія Максакова розповіла про те, як зустріла Дениса Вороненкова, а також згадала події дня, коли екс-депутата Держдуми РФ вбили в центрі Києва. Крім того, жінка розповіла про дітей і стосунки з рідними після того, як вона залишилася жити в Україні.

– Прорив на російському телебаченні… Андрій Малахов розпочав новий виток своєї кар’єри з поїздки у вільний і сонячний Київ для інтерв’ю з Марією Максаковою, – прокоментував у Facebook програму екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...