Хіти тижня. "Матильда Поклонська осатаніє": Феміністки забруднили місячними портрет Миколи ІІ (відео)

Таким чином дівчата висловили протест екс- "прокурору" Криму, депутату нелегітимної Держдуми Наталі Поклонській, яка виступає проти виходу фільму Олексія Учителя на великі екрани.

Поклонська не пробачить феміністок? Фото: Радіо Свобода.

Феміністки з Краснодара облили менструальною кров'ю портрет імператора Миколи II, а потім поклали його до пам'ятника Катерини II. Таким чином, активістки підтримали кінострічку "Матильда" Олексія Учителя про романтичний зв'язок останнього російського імператора, пише Life.ru. Новину передають Патріоти України.

Крім того, це реакція на скандал навколо кінострічки про романтичний зв'язок імператора і балерини Матильди, показ якої ще не відбувся. Таким чином дівчата висловили протест екс- "прокурору" Криму, депутату нелегітимної Держдуми Наталі Поклонській, яка виступає проти виходу фільму на великі екрани.

У ролику, який підготували активістки, з'явився відеозапис з акції "Безсмертний полк" 2016 року, коли Поклонська пройшла з портретом Миколи II. "Наша кров стікає з портрета Миколи Кривавого. Але це не кров жертв. Це кров вільних жінок, чиї тіла відкидають покалічений плід російського патріархату", - йдеться у підписі до відео. У мережі з'явилися коментарі користувачів на цю тему.

"Матильда Поклонська осатаніє-2", - написав на своїй сторінці в Facebook блогер Daniel Rodriguez.

"Краще б вони цю Поклонску осквернили", "Поклонська оголосить ядерну війну режисерові", "замироточила по-новому", - зазначили інші користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...