Хіти тижня. Медики проігнорували нещасну: У Сумах прямо на сходах поліклініки померла жінка

Загибла теж була медпрацівником.

У Сумах на східцях поліклініки, розташованої на вулиці Труда, раптово померла жінка. Про це повідомляють на місцевому телеканалі "СТС", передають Патріоти України.

Їй стало зле і перехожі викликали "швидку", але 60-річна жінка померла до приїзду лікарів. В коментарях на сторінці "The Sumy Post" у соцмережі Facebook очевидці події відзначили непрофесійну діяльність медиків, і, як виявилось, колег жінки.

"20 хвилин вмовляли вийти персонал з поліклініки і допомогти, жінка ще дихала, швидка їхала 40 хвилин, при цьому повідомляли, що жінка помирає, я в шоці досі. Потім вже медперсонал упізнав в ній свою колегу, чи стане їм після цього хоч трохи соромно", - написала Ірина Кобелецька у коментарі в Facebook.

"Швидка не приїхала, а повільно приповзла! Людина помирала, а лікарі їхали навіть без сирени. Вийшов важливий доктор, не поспішаючи підійшов до жінки і сказав що все, померла. Ви мене вибачте, але була викликана швидка допомога тричі, в результаті чекали 40 хв. Стояло близько 7 працівників поліклінік, але допомоги від них я не бачила. Масаж серця просили робити зовсім сторонніх людей. Ось результат, побачила істинну роботу працівників швидкої допомоги та працівників дорослої поліклініки. Дитячий хірург великий молодець, намагався з усіх сил, сумно, що не врятували", - відзначила Марина Пєтухова.

Правоохоронцям виклик надійшов о другій годині дня від лікаря швидкої допомоги. Померлою виявилась сумчанка 1957 року народження. Тіло жінки направили в морг для з’ясування обставин смерті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...