Хіти тижня. "Меня пытали!": Депортована з України телепропагандистка розповіла про жахи допиту хунтоагентами СБУ (відео)

Ватників вразила назва "кімната для допитів", це ж певно катівня. Адже і "нехай щастить" вони певно знають, що по-їхньому - "нех*й шастать".

Анна Курбатова

Російська пропагандистка Анна Курбатова розповіла про депортацію з України і нібито проведені допити в СБУ. Відеосюжет був опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

За словами пропагандистки, її на вулицях Києва затримали співробітники СБУ і повезли на допит.

"Нічого немає ні грошей, ні ключів, взагалі нічого. От тільки телефон повернули та паспорт. Привезли в приміщення без вивісок, завели до кімнати. Там було написано: "кімната для допитів". Дві з половиною години тривала наша розмова. Я запитувала: "в чому справа?". Потім почалися навідні запитання: "а що я тут роблю?", "як я ставлюся до конфлікту на Донбасі?", - розповіла пропагандистка Анна Курбатова.

СБУ видворила так звану журналістку з України, заборонивши в'їзд на територію країни на найближчі 3 роки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...