Хіти тижня. Мережу насмішили "секретні документи", які передав підполковник СБУ бойовикам "ДНР"

Колишній співробітник СБУ Роман Лабусов, який перейшов на бік бойовиків "ДНР", нібито передав сепаратистам секретні документи української спецслужби.

Роман Лабусов

Про це повідомив "офіційний представник" "МЗС ДНР" Костянтин Долгов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Начальник подразделения шифровальной связи управления СБУ в Донецкой области, подполковник Лабусов перешёл на сторону ДНР и начал опубликовывать материалы СБУ", - пише Долгов.

Зокрема, виходячи з опублікованих документів", активна учасниця "російської весни" в Донецьку Тетяна Мармазова нібито була співпрацювала з СБУ.

Звернемо увагу на деякі дивацтва в зазначеному "документі". Так, самопроголошена "ДНР" в тексті вказується без лапок та інших приміток, які вказували б на фейковий характер "республіки". Враховуючи, що це нібито справжній документ СБУ, то виглядає це як мінімум дивно.

Також документ прокоментував блогер Сергій Запорізький: "К придуркам, якобы, перебежал какой-то шифровальщик из СБУ. Придурки уже выкинули в интернет "секретные документы". Оказывается, Танька Мармазова агент СБУ))) Это, конечно, смешно, но у семьи коллаборантов-украинофобов новые проблемы. И это нормально)."

Як ми повідомляли раніше, екс-співробітника СБУ перейшов на бік бойовиків "ДНР" з метою "розкрити злочинну діяльність правлячої верхівки України".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...