Хіти тижня. "Молода республіка" нарвалась на "отвєтку": Контрнаступ ЗСУ обернувся для "гібридів" повним фіаско під Ясинуватою (карта)

Один герой наклав головою, чотири бійці зазнали поранень.

Скрін відео

Українські військові вибили бойовиків із так званої "сірої зони" поблизу села Кам'янка Ясинуватського району на Донеччині. Фронтова перемога 72-ї бригади здобута ціною життя одного загиблого українського воїна і чотирьох поранених. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Напередодні ворог зухвало захопив цю зону – вузьку смугу лісопосадки неподалік села. Ця ділянка важлива, бо прорив міг допомогти терористам вийти на стратегічну трасу Костянтинівка – Ясинувата. Але українські військові вправно дали противнику відсіч і відтіснили його на старі позиції. Втрати ворога в боях за цю територію склали 13 загиблих і 22 поранених.

"Завдяки вмілим діям наших військовослужбовців і грамотному керуванню штатним командиром бригади були відтіснені сили противника, і вони відійшли на свої позиції старі, тобто сіра зона була звільнена від сепаратистів", - наголосив заступник командира 72-ї ОМБР Олександр Самарський.

Як повідомлялося раніше, спроба проросійських НЗФ зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні" поблизу Кам'янки остаточно зазнала невдачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...