Хіти тижня. Монтян знову наривається: Український адвокат проголосувала у соцмережі за вбивства військових ЗСУ (скріншот)

Одіозна "правозахисниця" підтримала думку, що українські військові є "вбивцями мирних жителів".

Тетяна Монтян. Фото: MIGnews.

Скандально відомий український адвокат виступила за вбивства солдатів Збройних сил України. Відповідну думку адвокат Тетяна Монтян висловила в коментарі Івана Алфьорова, який втік до Москви після провалу проросійських сил у Харкові, передають Патріоти України.

Алфьоров в Facebook опублікував «незалежне», на його думку, опитування, метою якого було з’ясувати, як його підписники відносяться до української армії.

Серед тих хто дав відповідь, виявилася і скандальна Монтян, на думку якої «ЗСУ – вбивці мирних українців, за що їх треба мочити в сортирах і під’їздах”.

Нагадаємо, Монтян виступала захисницею проросійського блогера Руслана Коцаби, якому нещодавно Вищий спеціалізований суд скасував виправдувальний вирок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...