Хіти тижня. "Минскнаш": Автопробіг "Великая Россия" пройшов вулицями столиці Білорусі (фото, відео)

Вночі з 18 на 19 вересня в Мінську пройшла акція прокремлівської організації "Національно-визвольного рух" - через місто проїхала колона автомобілів із російськими номерами з російськими прапорами, георгіївськими стрічками і зображеннями президента РФ.

Колона із семи автомобілів, без перешкод проїхала через все місто, - повідомляє "Радье Свабода", передають Патріоти України.

Зазначається, що незважаючи на те, що на офіційному сайті НСД розповідається про "гуманітарний автопробіг "Велика Росія", Мінськ серед пунктів його проведення не значиться. Водночас учасники автопробігу зізналися, що приїхали в Білорусь інкогніто. Також вони заявили про плани провести богослужіння в "одному з населених пунктів під Мінськом".

Як зазначає by24, на одному з плакатів на авто була зображена географічна карта, де Білорусь включена до складу Росії.

За свідченнями очевидців, колона проїхала через весь Мінськ взагалі без будь-яких проблем. Незважаючи на те, що, згідно з білоруським "Законом про масові заходи", подібні автопробіги, що проводяться без офіційного дозволу міської влади, однозначно є серйозним правопорушенням, що карається 15 добами адміністративного арешту або солідним грошовим штрафом.

За інформацією видання, міліція повністю не діяла, незважаючи на те, що в місті чергували патрулі ППС та екіпажі ДАІ, а також функціонували камери спостереження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...