Хіти тижня. На Донбасі Україна проводить випробування новітньої зброї з США, - боєць АТО

Мамука Мамулашвілі розповів, що в списку американської зброї, на яку може розраховувати Київ, є протитанкові установки Javelin.

Мамука Мамулашвілі. Скріншот.На Донбасі українські військові випробують в бойових умовах новітні самонавідні ракети, які пригнічують артилерійський вогонь російських окупантів. Ця зброя пройшла випробування на полігоні, але ще жодного разу не використовувалося в бою. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив боєць АТО, командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

Так, відповідаючи на питання про можливість отримання Україною летальної зброї з США, він розповів про свою поїздку в Сполучені Штати, де ця тема обговорювалася з фахівцями.

За словами бійця АТО, протитанкові установки Javelin числяться в списку зброї, на яку може розраховувати Київ.

"Була розмова про ракети, що пригнічують артилерійський вогонь. Це удари по точках, звідки ведеться обстріл, самонавідні ракети. Це новітні системи, вони пройшли випробування, але ще не використовувалися", - зазначив легіонер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...