Хіти тижня. На турецькому курорті лютує страшний вірус (фото)

На одному з курортів Туреччини в готелі Calista Luxury Resort відбувається жахлива ситуація.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook Народний депутат України Віталій Купрій, передають Патріоти України.

"Щоб ви зрозуміли серйозність, передаю пряму мову мого товариша, який в неї потрапив:

"Хочу коротко порадитись! Зараз в Туреччині, приіхали 20.07, на третій день молодша дитина захворіла вірусом Коксакі, але тоді лікарі не сказали, що це. Після цього перехворіли всі, хворію зараз я, форма хвороби страшна, 4 дні температура 40, потім сип розміром з горох по всьму тілу і лопається, не сплю третій день плюс срачка, що дупа болить. І таке було з усіми членами сімї.

Готель викручується, не визнає нічого. Ця хрінь заразна, ппц. Карантинний період від 10 днів до місяця і заразитись можна повітряно-капельним. І ми їдемо в Київ 03.08!

Виліт назад або будь яку допомогу крім квітів готель відмовився надати, в готелі біля тисячі людей, кожна третя дитина хворіє або перехворіла, але ніхто не визнає цього! Лікарі тут куплені! Лише наші кажуть, що ситуація ппц.

Чи варто звернутись до консула?

Так як вірус може масово потрапити в Україну просто на загальному літаку і ніхто нічого не робить бо в готелях сезон і всім тут не вигідно щось робити."

Звертаюсь до консула за допомогою, але хочу щоб всі також знали за проблему!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...