Хіти тижня. Найкращі в світі танки “Армата” іржавіють і гниють в цехах (фото)

Днями в Нижній Тагіл навідувався Дмитро Рогозін, віщун, який бачив запуски американських ракет з батутів і російські колонії на Марсі в чудових снах.

Відвідував він це місто не просто так, а з корисливою метою - безкоштовної екскурсії по легендарному "Уралвагонзаводу", де куються не тільки вагони, які не мають аналогів в світі, для РЖД, але і різного роду вироби військового призначення. Зокрема, такі ж легендарні, як і сам завод з Рогозіним разом узяті - танки Т-14, в народі просто звані "Армата", передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Власне, яка ж екскурсія по заводу та без самої "Армати". І її Дмитру Рогозіну показали. Цілу одну! Але, то таке, секретність же, настільки нечисленний модельний ряд можна зрозуміти. Але, ось що мені впало в очі, коли я переглядав фото цієї самої легендарної танкової платформи.
Дивно, але нова "Армата" виглядала, м'яко кажучи, не свіжою. Вкрита пилом, брудні катки, вихлоп в нагарі, але головне - непристойна іржа лізла у цій "легенді" з усіх щілин. Причому, дещо в яких місцях, щілини кидалися в очі так, немов цьому танку, щось та не доварили, недоклепали.
Звичайно, можна припустити, що він ще в стадії складання і щілини будуть усунені, але, чому бідолаха так несамовито іржавіє? Адже він новенький, ще навіть конвеєр не покидав, або Рогозіну, просто, на показ виставили один з тих зразків, які ще з позаминулого параду перемоги катаються по россіюшке, в надії знайти своє болото? Адже і подумати страшно, що такий ультрасучасний танк, клепають з ... Та вже краще б і справді з картону клеїли.

Загалом, питання, питання, питання ... Питання, які явно не йдуть на користь танку, що не має аналогів в світі. Або здалося?

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...