Хіти тижня. “Наших детей очень жестоко пытали - это я знаю уже. Больше, чем полгода их пытали до судов”, - мати полоненого бойовика "ДНР" лякає росіян розповідями про "Хунту"

Бойовика-диверсанта українські військові взяли в полон ще у 2014 році. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Галина Мурзіна. Фото:http://donbass.ua

Восени 2014 року на Донбасі українські військові взяли в полон бійця диверсійної групи "МО ДНР" Віктора Мурзіна. Його мати Галина Мурзіна вже три роки їздить по Україні в пошуках сина і розповідає російським ЗМІ про "страшні тортури" в СІЗО. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Після того як Мурзіна полонили, його мати увійшла до комісії по верифікації списків військовополонених. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Російським ЗМІ вона розповіла, що найманців "Л/ДНР" в українських в'язницях нібито жорстоко катують: "Наших детей очень жестоко пытали – это я знаю уже от адвоката. Больше чем полгода их пытали до судов".

За словами Мурзіної, у її сина сильне запалення ока і осколкове поранення голови, від чого у нього частий головний біль. Незважаючи на все, мати найманця вірить, що він повернеться додому.

"Конечно, лучше бы, чтобы не было этой линии разграничения, а все люди жили в мире…Придет сын - будем чай с малиной пить. Забудем все эти неурядицы и будем смеяться", - говорить Мурзіна.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...