Хіти тижня. Нажахані окупанти не можуть спати: На Світлодарській дузі невідомі вирізали мінометний розрахунок "гібридів"

Трупи окупантів з ножовими пораненнями виявили їх подільники, які прибули небіжчикам на зміну.

Про це CRiME повідомило власне джерело в «комендатурі» окупованої Горлівки, передають Патріоти України.

За його словами, надзвичайна подія трапилася ввечері 14 вересня, на мінометній позиції, розташованій біля так званих «порохових» складів найстарішого горлівського селища Байрак.

«На мінометної позиції виявлені три вже неживих російських військовослужбовці з ножовими пораненнями в області горла», - зазначив наш співрозмовник. Він також повідомив, що зброя загиблих зникла, а 120-мм міномет виведений з ладу і відновленню не підлягає. Розповідати більш докладно про ситуацію джерело CRiME відмовилося, підкресливши, що і так повідомив достатньо.

Виявилося, що в районі Світлодарської дуги напередодні загибелі мінометників, російські окупаційні війська також понесли втрати в живій силі.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін, 13 вересня «на Світлодарській дузі наша розвідка і снайпер відпрацювали у відповідь на провокації». «У обдроченцев 2-200», - уточнив волонтер.

Як повідомляв CRiME, горлівські селища Байрак і Гольмівский користуються у окупантів і місцевих бойовиків поганою славою і вважаються «аномальною зоною» з «привидами», де часто фіксуються випадки тихої загибелі військовослужбовців російських окупаційних військ.

Так, раніше біля порохових складів, розташованих в селищі Байрак окупанти виявили мертвими двох товаришів по службі з кульовими отворами в потилиці і грунтовно виведені з ладу бензовоз на базі КамАЗа і автоматичний міномет «Волошка».

А в селищі Гольмівському невідомі «потойбічні сили» зарізали чотирьох мінометників російсько-терористичних військ, які обстрілювали позиції сил АТО і будинки жителів окупованого міста. Також були назавжди виведені з ладу два 120-мм міномети.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...