Хіти тижня. "Не буде покарання за останню диверсію - нашу державу не врятує ніщо", - Петро Олещук

Ворог працює не тільки на лінії зіткнення, а й в глибокому тилу та українському парламенті.

Пожежа та вибухи у Калинівці. Фото: соцмережі.

Хоча після вибухів на військовому складі у Калинівці минуло вже зовсім небагато часу, у соцмережі "Фейсбук" почали активно ділитися думками із цього приводу. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із дописами блогера Костянтина Проскурко та політолога Петра Олещука.

Моя особиста думка щодо можливих причин пожежі на складі боєприпасів в Калинівці.

1 - (найбільш ймовірна) Пожежа сталася внаслідок спланованої диверсії ворожих сил для послаблення нашої обороноздатності. Ворог працює не тільки на лінії зіткнення, а й в глибокому тилу та українському парламенті.

2 - пожежа була організована аби приховати нестачу тих чи інших боєприпасів. (Схожа ситуація буває, коли горять нафтосховища, які спрямовано підпалюють, аби приховати крадіжку нафти).

3 - пожежа була організована, аби знову наголосити на необхідності виробництва пожежної техніки та закласти в бюджет відповідні кошти (мільйонів так 400, може більше) на її виробництво.

Можливий і симбіоз причин, можливо, вони зовсім інші. Але я не вірю в те, що ця ситуація склалася лиш в наслідок халатності осіб, які відповідали за цей режимний об'єкт. Не вірю.

Kostiantyn PROSKURKO

Ну і ще раз повторю, що писав не раз: держава, яка не карає за злочини проти держави - приречена.

Не буде покарання за останню диверсію - нашу державу не врятує ніщо. Ні джевелліни, ні ядерна зброя, ні НАТО, ні марсіани.

Петро ОЛЕЩУК

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...