Хіти тижня. Не Кабаєва? РосЗМІ застукали президента РФ в компанії таємничої незнайомки

Відповідне відео показав лише один пропагандистський телеканал РФ.

Скріншот

Російський президент Володимр Путін прибув на Валаам в компанії невідомої особи. Такі висновки зробило видання "Дождь" переглянувши відповідне відео одного із російських телеканалів, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє видання, на відео видно, як Путін приїжджає до Спасо-Преображенського монастиря, сам кермуючи MercedesML. Після того, як Путін припаркував авто та вийшов із водійського місця, він одразу ж відкрив двері пасажиру на задньому сидінні.

"Відкривши двері, Путін простягає руку, щоб допомогти пасажиру вийти. Особи пасажира не видно, але видно, що він одягнений в червоне. Імовірно, це жінка. Пасажир відмовився вийти з машини, і при цьому щось вказував президенту пальцем", - пише видання.

Також повідомляється, що після цього Путін зачинив двері і пішов в храм, де на нього чекав патріарх. Після відвідин храму Путін поїхав на іншому Mercedes, але вже в компанії патріарха, причому обидва сіли на задньому сидінні.

Нагадаємо, у мережі вказали на дивну закономірність у візитах Путіна до монахів на Валаам.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...