Хіти тижня. Недобросовісний перевізник 200-тонного вантажу, якому виписали рекордну суму штрафу поблизу Тернополя, тікає до Львова (фото)

Вантажіка із величезною металевою конструкцією нещадно руйнувала автодороги за що її було оштрафовано на рекордну суму – 45 тисяч 526 євро 31 євроцент.

Великогабаритний вантаж, який везли Тернопільщиною 14 серпня, спричинив не лише затори на дорогах та нервування водіїв. Подекуди його везли у спеку, чим нищило дороги. Це було зафіксовано і перевізника оштрафували на круглу суму.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці нещодавно повідомляв голова ТОДА СТепан Барна.

" 200 тон на дорозі в жару! Незважаючи, на супровід поліцією важкогабаритного транспортного засобу, інспекторами Укртрансбеспеки нараховано штраф у сумі 45 тисяч євро. Так тримати!", – написав Барна.

Тоді ж був проведений документальний контроль,оскільки зважування такого габаритного вантажу було неможливе.

Втім, учора, 31 серпня на Львівській трасі була помічена ця сама вантажівка із багатотонним металевим циліндром, але цікаво, що він був уже розрізаний навпіл, пише "В курсі".

Позаду правопорушника супроводжував поліцейський автомобіль. Попри те, що водій-рекордмен заборував державі понад сорок тисяч євро, через нього на дорозі утворились значні затори і ускладнився рух.

Куди патрульні супроводжували цей 100-тонний вантаж і чому перевізник досі роз’їжджає головною трасою?


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...