Хіти тижня. Неймовірно: У Тихому океані кит сховав вченого від тигрової акули (відео)

Це був перший зареєстрований вченими випадок, коли кити врятували людину від акули.

Скріншот

Морський біолог Нан Хаузер дивом врятувався від тигрової акули на острові Кука (південь Тихого океану), а "чудотворцем" став гігантський горбатий кит вагою понад 22 тонни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Унікальне відео оприлюднило видання The Daily Mail: кит просто сховав дайвера під своїм гігантським плавцем і "доставив" в безпечне місце.

За словами самого Хаузера, це сталося ще в жовтні. Він підкреслив, що це доводить: кити інтуїтивно захищають інші види тварин.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...