Хіти тижня. "Непонятливый ты наш": Мережу розвеселила скарга терориста "ДНР" на "несправедливість"

Пересічних терористів обурив "заслужений" колега, який під час військових дій тримав нічний клуб і пункти прийому металу, а до лінії фронту навіть не наближався.

Терористи "ДНР" скаржаться на "несправедливість". Ілюстрація: соцмережі.

Терористи "ДНР" скаржаться, що в їхніх рядах з'явилися "ряджені". Про це написав у Facebook бойовик "ДНР" Олексій Петров, який виклав відповідне фото, передають Патріоти України.

"На представленій фотографії в краповому береті і в хрестах Юрій Олексійович Крікуленко. Дрібний гангстер із непогашеною судимістю. Засуджений був ще до війни за важкими статтями. Під час Російської весни в Горлівці вів активну роботу проти нас - сепаратистів. Активно співпрацював із колишнім злодієм-мером. Під час військових дій тримав нічний клуб і пункти прийому металу... Активно лякав своїми зв'язками з МГБ. Потім, якимось чином опинився в депутатах "народної ради республіки", хочу нагадати, що виборів у "народну раду республіки" не було", - пише Петров.

"Людина, яка за три роки війни не підійшла до лінії фронту навіть на 5 км. Зараз він знову в фаворі. Дорогий гостюм, сорочка в три моїх зарплати... Чому він в береті і з хрестами? Брати-краповики, я маю на увазі росіян, що з ним робити? Ось як ви вважаєте? Це ж не людина... Може я перестав розуміти щось у республіці", - обурюється бойовик.

Користувачі соцмереж діляться враженнями від заяви терориста: "Так все з самого початку було ясно з "республікою" і її рядженими діячами-кримінальниками, нетямущий ти наш", - пише користувач Necro Mancer.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...