Хіти тижня. "Новая фейчина от россиян про MH17. Підступна українська мова нанесла решительный удар прямо в тыл ФСБ": Журналіст про чергову брехню з РФ (фото)

Антон Швець опублікував підроблений документ, який активно розповсюджується серед росіян щодо розслідування катастрофи малайзійського авіалайнера над Донбасом.

Збитий "Боїнг" на Донбасі. Ілюстрація:http://tsn.ua

У Росії опублікували новий фейк з розслідування аварії рейсу MH17 Malaysian Airlines. Підроблений документ, який розповсюджується росіянами, опублікував журналіст Антон Швець на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"О, и снова новая фейчина от россиян про MH17. В этот раз документов на украинском намного меньше - чтобы не обос*аться так жидко как в прошлый раз. Зато много якобы разговоров. Без аудио. Но підступна українська мова нанесла решительный удар прямо в тыл ФСБ-шникам-фотошоперам. Для начала пилоты у них совершают боевые глаголы, а не вылеты. А потом вообще АТО начинает проходить в Северном регионе. Північ, схід, захід - х*р там разберешь, да? Это вы еще до месяцев не дошли", - написав він.

Користувачі мережі відзначили, що крім цих є й інші докази фейковості документа: відсутність ініціалів по батькові та назви військової частини, невідповідність звань тощо.

Як відомо, 17 липня 2014 року в Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing-777 компанії "Malaysia Airlines", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 298 осіб, в тому числі малі діти. Перш ніж стало відомо, що збитий саме цей літак, терористи "ДНР" і російські ЗМІ повідомили, що під Торезом бойовики збили військовий літак української армії. Пізніше ці повідомлення були видалені.

Представники міжнародної слідчої групи заявили, що літак MH17 був збитий ракетою з комплексу "Бук", привезеного з Росії в Первомайський район Донецької області, який на момент катастрофи вже перебував під контролем терористів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...