Хіти тижня. "Образився на несправедливе життя": Один з донецьких бойовиків "здав" усіх терористів з "Батальйону Захара Прілєпіна"

Заради повернення додому бойовик вирішив зробити якусь дрібничку, «яка доводила б його каяття і готовність до повернення в українське правове поле».

Про це повідомляє волонтер Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

«Воював, грабував, віджимав - все як у всіх. Алкоголь, наркотики - все як у всіх. Одного разу він протверезів. Реальність, яку він побачив затуманеним оком, сильно контрастувала з тієї, в якій він перманентно перебував останні кілька років», - пише волонтер.

За його словами, вдома, у звільненому ЗСУ місті, у бойовика залишилася дружина, яка вже живе з офіцером ЗСУ. Молода донецька подружка теж кинула його. На окупованих територіях доводиться уважно стежити за тим, що і кому говориш ...

Заради повернення додому бойовик вирішив зробити якусь дрібничку, «яка доводила б, що повернення назад для нього немає і він готовий до повернення в українське правове поле».

«Одним словом, вся документація по особовому складу членів бандформування «4 РШБСпН ДНР», відомого як «батальйон Захара Прілепіна», «проект Суркова» або «потішний батальйон», виявилася в потрібних руках. Згодом ще в інших. Так списки виявилися в Центрі «Миротворець». Ретельна перевірка завершилася вчора, справжність списків Центр підтвердив», - повідомив Шовкошитний.

За його словами, «батальйон Прілепіна» укомплектований лише на 50% і озброєний тільки стрілецькою зброєю.

«Всі бойовики вже внесені в «Чистилище» сайту «Миротворець». Подальша доля бойовика наразі невідома», - зазначив волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...