Хіти тижня. "Он лично руководил покушениями и подрывами автомобилей украинских силовиков": Волонтери вирахували ще одного російського найманця на Донбасі

Українські волонтери викрили російського телефонного терориста, який пишається своїми "пригодами" в Україні.

Олександр Аксіненко

Інформацію про жителя Новосибірська оприлюднило міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm, передають Патріоти України.

"Один із найбільш активних телефонних терористів - це житель Новосибірська, громадянин Російської Федерації та Ізраїлю Олександр Аксіненко. Він не приховує свою діяльність і навіть розповідає про теракти публічно. Телефонний терорист впевнений у своїй безкарності, адже після обшуків у його квартирі в 2014 році за запитом СБУ за статтею 205 КК РФ, він отримав від співробітників ФСБ Росії лише усні заохочення з рекомендацією "працювати в тому ж дусі", - повідомили волонтери.

За їхніми даними, телефонний терорист отримав карт-бланш на свою діяльність у ФСБ Росії.

Також Аксіненко намагається прислужитися "руському миру", переводячи на англійську мову матеріали про "громадянську війну в Україні" та "київську хунту", закидаючи цим спамом іноземних журналістів та європейських політиків.

Повідомляється, що телефонний терорист писав анонімні листи в СБУ та інші структури.

"У листах він заявляв, що нібито особисто керував замахами і підривами автомобілів українських силовиків: заступника начальника відділу контррозвідки управління СБУ Донецької області полковника Олександра Хараберюша (загинув 31 березня 2017 року), співробітника СБУ полковника Юрія Возного (загинув 27 червня 2017 року) і співробітника ГУР МО України полковника Максима Шаповала (загинув 27 червня 2017 року)", - пишуть волонтери.

Також встановлено, що ФСБ РФ протегує діяльності телефонного мінера та інформаційного терориста, який постійно погрожує вибухами об'єктів української інфраструктури.

"Керівництво Російської Федерації зацікавлене в підтримці терористичної діяльності проти України, тому не робить ніяких дій щодо припинення такої протиправної діяльності", - додали волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...