Хіти тижня. "Операція "дочка Корнета", або "Штірліц у спідниці": Тука, можливо, вибовкав державну таємницю

Заступник міністра озвучив те, про що багато здогадувались але ніхто з влади у голос не говорив. Адже майже у багатьох провідних функціонерів "молодих республік" діти перебувають на підконтрольній Києву території, і спецслужби про це добре проінформовані.

Фото: "Новости Донбасса".Дочка «міністра внутрішніх справ ЛНР» Ігоря Корнета Марина не повинна відповідати за вчинки свого батька і може вчитися де завгодно. Таку думку в коментарі InfoResist висловив заступник міністра з питань окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України.

«Син за батька не відповідає, по-моєму, тут навіть думати нема чого. Ми що звірі якісь?»- вважає Тука.
Що стосується того, чому вона вчиться в Харкові, а не в «молодій республіці», і звідки у неї стільки грошей, то заступник міністра не бачить в цьому нічого дивного:
«Питання про гроші треба їй поставити, а не мені. А що вчиться не там, а тут - правильно робить. Я б на її місці теж навчався тут, а не там. Молода республіка потребує кваліфікованих кадрів, а кваліфіковані кадри може підготувати тільки Україна».
На питання журналіста про те, що ми потім будемо з цими кадрами робити, Тука відповів: вербувати.
«Чи розкриється справжня змова: Плотницького оббрехали, агентом України є Корнет. Плотницкий був справжнім патріотом «молодої республіки», а таємним агентом України є Корнет, дочка якого вчиться в Харкові на юридичному факультеті », - зазначив заступник міністра.
На його думку, Марина Корнет має повне право без проблем отримати освіту в Україні.
«А чому їй треба забороняти? Якщо вона законно навчається, які можуть бути претензії?»- резюмував Тука.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...