Хіти тижня. Особиста драма: Великий російський актор і друг України при смерті

Після сварки з молодою дружиною актор впав у кому.

Армен Джигарханян із молодою дружиною. Ілюстрація:Bestfacts.com.ua

Молода дружина популярного радянського актора Армена Джигарханяна заявила в поліцію, що її чоловік пішов з дому і не повернувся. Поліція допомогла знайти актора, але з дружиною він так і не побачився. Про це пишуть Вести, передають Патріоти України.

38-річна піаністка Віталіна Цимбалюк-Романовська заявила, що кілька днів тому посварилася з 82-річним артистом. "У Армена через його хвороби іноді трапляються спалахи гніву. І несподівано приїхали якісь його старі друзі", - розповіла дружина артиста, коли писала заяву правоохоронцям про розшук чоловіка. Як з'ясувалося, цими друзями виявилися якісь Айрапетов Оганесян і Артур Согоманян. Армен Борисович виїхав з приятелями і перестав виходити на зв'язок з дружиною.

Втім, один раз Віталіна таки поговорила з ним по телефону, коли Армен вже був у бігах. Але зрозуміти, про що говорило подружжя, складно. "Він сказав, що вб'є мене. Я нічого не розумію", - зазначила сама Цимбалюк-Романовська.

Поліцейські знайшли Джигарханяна в лікарні, про що і повідомили Віталіні. Але, за їхніми словами, посприяти зустрічі подружжя російські правоохоронці не в змозі: "Він просто вас не хоче бачити".

Сама Віталіна сказала, що "Армен зараз лежить в лікарні, його туди привезли майже в стані коми, адже у нього діабет".

У шлюбі актор і його 38-річна дружина пеебувають з лютого 2016 року. Незадовго до укладення третього шлюбу Джигарханян розлучився з попередньою дружиною, відомою актрисою Тетяною Власовою, у якої він відсудив квартиру в Москві.

За останні два роки актор вже тричі потрапляв до лікарні, причому, його стан лікарі незмінно називали важким.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...