Хіти тижня. Останнє селфі: у РФ машина з людьми впала в гірське озеро (фото, відео)

​У Кабардино-Балкарії (РФ) компанія друзів звалилася на авто в гірське озеро, а перед тим встигла зробити знімок за хвилини до трагедії.

Один з молодих людей, що перебували в авто, загинув, повідомляють Патріоти України.

“Дружною компанією їдемо в гори”, – підписала селфі дівчина, яка вирушила з друзями в гірське озеро.

Раніше рятувальники виявили тіло чоловіка, яке знаходилося в гірському озері. Його підняли на гору. В даний час тривають пошуки другої молодої людини.

Також повідомлялося, що у Ельбруському районі біля селища Колишніх в озеро Гижгит звалилася машина, в салоні якої було п’ять туристів. Вони піднялися на один з обривів висотою 1,5 км, щоб зробити селфи. Несподівано машина на великій швидкості почала скочуватися вниз у бік озера.

Водій і дві дівчини змогли швидко покинути авто по ходу руху. У них діагностували переломи кінцівок і травму хребта. Ще двоє молодих людей разом з машиною пішли під воду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...