Хіти тижня. "Перепугались, что "укры наступают": Як загибель одного терориста спровокувала важкий бій

Польове керівництво терористів сприйняло загибель одного з бойовиків, як наступ ЗСУ і відкрило без попереднього повідомлення вогонь. Природно, пішла "отвєтка".

Бій розпочався несподівано. Фото: соцмережі.

Український патріот з окупованих територій «Necro Mancer» знайшов у рашіста і імовірно терориста «Бійцівський кіт Мурз» красномовну історію про те, як часто виникають гучні порушення перемир'я на Донбасі. Новину передають Патріоти України.

У наведеній історії все починається з загибелі терориста, імовірно від кулі українського снайпера, що в силу обставин польове керівництво терористів сприйняло, як наступ ЗСУ і відкрило без попереднього повідомлення вогонь. Природно, пішла "отвєтка" ... А далі обидві сторони підключили танки. Бій гримів серйозний, і при цьому в командуванні двох сторін не розуміли, що відбувається.

Однак ворожі снайпери також постійно полюють за бійцями АТО. І взагалі у всіх подібних слабо заморожених конфліктах (коли сторони начебто задовольняються існуючої лінією фронту, але не можуть в силу тих чи інших причин домогтися перемоги) снайперська війна виходить на перший план, як найбільш ефективна (смертоносна) і дешева. Ситуація ускладнюється з початком осені, попереджає спікер Генштабу ЗСУ з питань АТО Влад Волошин: «…В цветовой гамме появятся другие оттенки, «зеленка» уменьшится и окажется много новых демаскирующих факторов... Традиционно в такие временные периоды возрастает роль снайперов на передовой. И это продлится до того, пока не выпадет «длинный снег»... Кроме того, снижение температуры заставит «объекты охоты» двигаться активнее и больше появляться в секторах поражения…».


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...