Хіти тижня. Перестріляють "гібридів", як зайців: Корпус морської піхоти озброюється новим модульним пістолетом (фото)

SIG Sauer P320 є доволі дорогою зброєю (ціна коливається в залежності від ринку, але в середньому складає $719), але в той самий час - одним з найбільш новітніх та досконалих пістолетів.

Новий пістолет є одним із найбільш досконалих. Фото: thefirearmblog.com.

Корпус морської піхоти США змінює свої пістолети слідом за армією. Портал thefirearmblog.com повідомив про те, що військове командування запланувало на 2019 фінансовий рік закупівлю 35 000 модульних пістолетів М18 на суму понад 6 мільйонів доларів, передають Патріоти України.

У січні минулого року американська армія назвала переможця тендера XM17 Modular Handgun System. Ним виявився пістолет M17 – модифікація SIG Sauer P320, розроблена з урахуванням вимог Міноборони США. Новий пістолет буде поставлятися у війська в калібрі 9 × 19 Parabellum, при цьому виробник вказує, що зброя є модульною і може бути легко переобладнана для стрільби патронами .357SIG і .40 S & W.

SIG Sauer P320 — самозарядний пістолет, який був розроблений в 2014 році Sauer & Sohn і SIG Sauer (USA) — філіями швейцарсько-німецької компанії SIG Sauer. Пістолет, починаючи від 2014 року, випускають на європейських та північноамериканських заводах SIG Sauer.

SIG Sauer P320 є доволі дорогою зброєю (ціна коливається в залежності від ринку, але в середньому складає $719), але в той самий час одним з найбільш новітніх та досконалих пістолетів, який повторив переваги серії самозарядних пістолетів SIG Sauer, але позбувся основних їхніх недоліків.

Сухопутні війська, Військово-повітряні сили, Військово-морські сили і Корпус морської піхоти – самостійні види збройних сил США, і їх командування можуть приймати рішення про використання тих чи інших моделей зброї. У травні минулого року Корпус морської піхоти США офіційно прийняв на озброєння пістолети M17 і M18 (компактна версія M17), при цьому планів про їх закупівлю озвучено не було.

Вчора стало відомо, що військове командування заклало в бюджет на 2019 в понад 6 мільйонів доларів на закупівлю 35 000 нових пістолетів. Спочатку війська отримають першу партію з 2000 одиниць, і після їхньої дослідної експлуатації буде прийнято рішення про подальші закупівлі. При цьому морські піхотинці, найімовірніше, отримають пістолети M18, оскільки в заплановані закупівлі включені кобури саме для цієї моделі.

На сьогоднішній день на озброєнні КМП є відразу чотири моделі пістолетів: Beretta M9 і M9A1, M45A1 (Colt 1911) і M007 (Glock 19). M18 замінить їх всіх, що, на думку військового керівництва, спростить і здешевить логістику.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...