Хіти тижня. Піддають нелюдським тортурам: У Донецьку бойовики кинули "на підвал" відомого прихильника "ДНР"

Російського пропагандиста і прихильника бойовиків "ДНР" Романа Менкіна, який з 2014 року проживає в окупованому Донецьку, викрали з квартири і піддають тортурам. Про це в своєму блозі повідомляє журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Російський політтехнолог, активіст ДНР Роман Манекін, який ще з весни 2014 року активно брав участь в створенні "республіки", посварився з колишнім "міністром ДНР" Олександром Кофманом і потрапив на підвал до своїх же соратників по боротьбі за Новоросію. Тепер, за словами друзів Манекіна, його катують, б'ють і звинувачують в шпигунстві на користь України", - зазначає журналіст.

Викрадення відбулося ще 28 вересня. У квартиру Манекіна увірвалися озброєні люди, які викрали пропагандиста разом з його дружиною. Окремо Казанський вказує, що Манекін є громадянином РФ.

Напередодні викрадення Манекін опублікував у своєму Facebook критичний запис на адресу бойовика Кофмана.

Також у нього був конфлікт і з іншим "міністром" - Олексієм Диким. Дружина Манекіна, яку відпустили через день після викрадення, звинувачує у трагедії саме Дикого і його людей.

Про викрадення пропагандиста і прихильника бойовиків мовчать всі його соратники. Єдиною, хто вирішив озвучити ситуацію навколо Манекіна виявилася його знайома з Москви Дарина Мітіна.

"Мда, неув'язочка вийшла. Борці за Новоросію розраховували, що катувати і мучити в ДНР будуть тільки укропів, а виявилося, що катувати і мучити так само можуть їх самих", - зазначає Казанський.

При цьому він нагадує, що бойовики вже два роки знущаються в підвалах над 62-річним українським вченим Ігорем Козловським. Манекін схвалював такі дії і тепер сам потрапив в таку ситуацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...