Хіти тижня. Планував спалити одну з українських позицій: Бійці ЗСУ показали свіжий трофей, відбитий в окупанта (фото)

Військовослужбовці "вирахували" особистість того, хто збирався натиснути на спусковий гачок і спалити їх живцем. Як виявилося, це російський найманець, який воює на Донбасі з 2014-го року.

Відбитий в окупанта трофей. Фото:Facebook

Бійці 54-ї бригади 7 грудня відбили у ворожих диверсантів вогнемет "Джміль" російського виробництва. Про це у Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, зазначають Патріоти України.

"Ті планували з відстані 400 метрів спалити одну з українських позицій. Ви запитаєте: "Звідки відома така точна цифра?" Поясню: саме на 400 метрів виставлений приціл цієї "шайтан-труби". Вогнемет в бойовому положенні. Залишилося тільки зняти з запобіжника і натиснути на спуск", – зазначив він.

За словами Цаплієнка, є всі підстави вважати, що разом з "трубою" з Росії в Україну потрапив і її господар.

"Бійці "вирахували" особистість того, хто збирався натиснути на спусковий гачок і спалити їх живцем. Це найманець, росіянин. Воює на Донбасі з 14-го,"– додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...